Min Gryning
Hajnal

Ute i god tid

Födelsedagsplanering

Jag älskar att förbereda kalas för min dotter och eftersom hon fyller år nästa månad så spinner tankarna. Jag har diskuterat idén om att ha ett biokalas med henne och hon gillade det! Så datum är fastställt, popcornmaskinen beställd och bioduken får vi låna av min techbror (som kommer och installerar den också). Snart ska jag fila fram inbjudningskorten och så är det presenterna förstås, det svåraste av allt.

Paw Patrol

Min lilla tjej älskar allt som har med Paw Patrol att göra och jag har hittat en butik online som har ett brett sortiment av Paw Patrol leksaker, så därifrån blir det garanterat en beställning. Men samtidigt så vet jag att det ju är en sak att gilla att kolla på Paw Patrol och en helt annan att leka med figurer, så någonstans långt i bakhuvudet vet jag att det är lite onödiga köp egentligen.

Pysselgrejer

När vi leker här hemma så är det mest pyssel faktiskt, så jag kommer nog att ge henne en rejäl påfyllning i pysselskåpet också, det är något som kommer att användas och uppskattas av både henne och mig. Sedan kan man ju kanske diskutera huruvida sådant är kul som födelsedagspresent - kanske borde man fylla på sådant ändå? Jag tycker nog dock att barn av idag är alldeles för bortskämda och ger såväl pysselpåfyllning som kläder och skor till mina barn i födelsedagspresent. Sedan att jag ger dem presenter för flera tusen kronor när de väl fyller år kan ju förstås diskuteras...

13 Feb 2019