Min Gryning
Hajnal

Sugen på nya gardiner

Jag är rätt sugen på att köpa mig nya gardiner, nu när hösten är här. Det är inte fel att då och då byta ut de man  har. Ofta så har jag gardiner som passar vår och sommar, sedan sådana som är för höst och vinter samt särskilda julgardiner. Jag bryr mig inte om att byta till påsk eller andra högtider. Såg att det fanns snygga gardiner på nätet, läs mer här. De hade dessutom även bra solskydd, både ute och inne. Skulle nog behöva satsa på persienner eller rullgardiner i alla fall till sovrummet. Det så att man kan sova bättre. 

Satsa på uterum till nästa sommar

På samma ställe jag såg gardiner och solskydd så fanns det även uterum och pergola. Det är något jag skulle vilja ha till nästa sommar. En pergola. Inte en sådan för blommor nu, utan en sån träställning med tak på. Det så att man kan sitta där, om man vill ha skugga eller om det regnar. Men det blir väl att börja fundera på det till våren.

Sy egna gardiner?

Har ibland funderat på att sy mina egna gardiner, men vet inte om det är värt det. Det finns ju idag så billiga gardiner att köpa, både online och i butik. Ofta är nog tyget dyrare än färdiga längder. Men det vore kul att komma igång att sy igen. Gjorde det mycket förr. Kanske kan roa mig med att sy andra saker?

28 Sep 2020