Min Gryning
Hajnal

Sugen på att göra om lite hemma

Jag har ett tag haft funderingar på att göra om lite här hemma. Inte kanske då en total renovering, det kostar allt för mycket. Men att piffa lite här, måla lite där och kanske köpa lite nya möbler så. Bland annat funderar jag på att byta ut mina Ikea garderober dörrar. Det finns nämligen så att man kan måttbeställa andra dörrar, som passar dem. Det blir ju som helt nya garderober då. Det är ju samma sak med mina faktum stommar jag har i köket. De går att få snygga köksluckor till dem om man vill.

Måla och tapetsera

Jag har även två rum, som jag vill göra om lite mer. Det genom att måla lite och kanske sätta upp nya tapeter. Hade inte vart fel med nytt golv med, men det kanske får bli nästa gång. Tapetsera och måla kan jag ju göra på egen hand, det är inte så svårt. Bara köpa hem rätt material så.

Kanske möblera om med

Ett annat enkelt sätt att få en förändring hemma det är ju att möblera om. Det gör jag lite då ch då. Inte alla rum samtidigt utan ett rum i taget. Funderar på att göra det med vardagsrummet snart. Flytta soffan till andra väggen och bokhyllan till den första. Sedan skulle jag i och för sig inte ha något emot att köpa ny soffa. Den vi har är sliten. Men kanske får ta en sak i taget, annars kan det bli dyrt. 

9 Nov 2019