Min Gryning
Hajnal

Skal för mobilen

Mobilskal, det finns det hur mycket som helst av hos Bjornberry. Frågan är vilken av dem ska man välja och vad är det egentligen för skillnad på mobilskal och mobilfodral? Båda sorter är gjorda för att skydda mobilen, men de ser olika ut, och har olika egenskaper. Sedan finns det de som är ett skal men fungerar som fodral och tvärtom.

Det finns plånboksfodral, som har plats med plastkort, det finns skal så väl mobilfodral som är mer för den som gillar att vara stilmedveten och den som hellre är äventyrlig och vill att den ska tåla tuffa tag. Sedan finns det mobilskal som inte är som ett skal, för dig som inte gillar tanken på att klä in telefonen. Sedan är det skillnad om du ska ha ett skal på en iPhone 8 plus, eller ett skal för en mindre mobil!

Välj utifrån dig själv

Mobilskal eller mobilfodral finns som sagt i mängder av modeller, sorter, storlekar och även i olika material. Hur använder du din mobil är en bra fråga att ställa till dig själv. Ska den skydda, ska den bara vara snygg? Eller vill du ha en multifunktion på den? Köp hem lite olika skal och fodral till billigt pris så kan du testa dig fram med vad du faktiskt gillar och vad som fungerar i din vardag. Sedan är det inte fel att ha flera olika att byta med beroende på vad du ska göra eller vad du är på för humör!

 

 

28 Nov 2017