Min Gryning
Hajnal

Satsa på snygga fransar

Om man vill göra sina fransar snyggare, så kan man göra det på flera sätt. Dels går det ju att gå till en salong och göra en fransförlängning, eller göra lashlift. Det går även att färga sina fransar. Sedan kan man även köpa egna fransar på nätet för att göra dessa saker hemma om man vill och kan. Sedan finns det så klart lösögonfransar, som man sätter på för stunden så att säga.

Det bästa alternativet tycker jag, är att göra en fransförlängning. Då får man helt enkelt fler fransar, som blir tätare och snyggare. Dock måste man hela tiden förnya det. Det eftersom att ens egna fransar växer ju samt att det ibland ramlar av.

Ett annat sätt att få fylliga fransar på, det är att göra ett så kallat lashlift. Då är det ens egna fransar som så att säga får sig ett lyft.

Göra hemma eller på salong?

Att göra fransar hemma går ju bra om du har rätt saker hemma och vet vad du gör. Det för att få ett bra resultat. Men det allra enklaste kanske ändå är att gå till en salong. De har ju rätta verktygen samt erfarenheten av att göra alla olika saker med ögonfransar. 

Det är inte fel att även passa på att färga fransarna, så väl som ögonbrynen. Även det gör att det blir ett fylligare resultat samt att det är bra matcha ögonbrynen på rätt sätt.

13 Oct 2021