Min Gryning
Hajnal

När du vill spara dina bilder

Är du en sådan person som tar bilder snabbt med mobilen? Du är inte ensam om det, det är nog de flesta som gör det! Mobilen är det, man ofta har närmast till hands, så att ta filmer och bilder är ju så enkelt numera. Inget tjafs, bara enkelt. Men hur sparar du dem? I "molnet"? Med molnet menar jag förstås en server någon annanstans. Men vad gör man om "molnet", eller servern kraschar? Ja, då vill man spara dem på ett mer säkert sätt, tro mig!

Pressa bilderna säkert

Att spara bilderna på en CD är det absolut säkraste sättet att spara dem på. Det kan dessutom vara bra att låta en professionell CD tillverkare göra det. Det finns en sådan på nätet som du kan anlita om du är osäker på hur man gör. På Skivfabriken får du bilderna och filmerna på endast tre dagar och till bra priser. Har du dem på skiva kan du när som helst titta på dem på datorn eller teven, eller printa ut dem.

Göra en fin fondvägg med bilderna

Varför inte göra en trevlig tapet? Man kan göra en snygg fondvägg med favoritbilden på dina barn! De flesta tapettillverkare vill ha bilderna på en CD skiva. Det blir ett trevligt minne att ha. Har du dem på en CD skiva kan du göra om det hur ofta du vill. Man kanske tröttnar på en och samma bild. Eller varför inte göra ett vackert album av bilderna med dina barn? Som man gjorde förr i världen. Det blir snyggt och man kan klistra in fina minnen.

14 Jun 2017