Min Gryning
Hajnal

Kyrkklockorna klämta

Jag är så himla glad idag för jag har precis fått veta att min allra bästa vän ska gifta sig nästa sommar, med sin stora kärlek! Han friade på det mest romantiska vis och hon, som alltid haft otur i kärlek, är så vansinnigt lycklig och känner i hela kroppen ända in i själen att det är rätt. Så många nätter jag har suttit med henne i telefonen och peppat, stöttat och försökt få henne att må bättre när hon suttit fast i den ena destruktiva relationen efter den andra. Men den nye mannen finns inga tårar, bara en massa fjärilar i magen och jag är så lättad och lycklig för hennes skull.

En skånepåg

Eftersom han är från Malmö så ska de ha sitt bröllop i Skåne och om det blir som Anna vill så blir det på en ljuvlig liten vingård som de besökte i somras, som hon blev helt förälskad i. Läs mer här om denna gård. Hon sa att det var som att vara på landsbygden utanför Florens i Italien, fast bättre. Nu är hon ju extremt optimistiskt lagd, så man får kanske skala av litegrann, men jag har sett bilder också och det ser fanatstiskt ut.

Handla brudklänning i London

Vi har dessutom redan hunnit boka en tripp till London i mellandagarna för att köpa hennes brudklänning. Vilken dröm va? Lyckos mig som får leva ut detta tillsammans med henne - ingen förtjänar detta mer än Anna... Kolla in fotot hon skickade till mig från frieriet - som på film!

12 Nov 2017