Min Gryning
Hajnal

Inte fel att satsa på ett spabad

Något som har kommit att bli rätt så populärt, det är att installare ett spabad hemma, ute på altanen eller på en passande plats i trädgården. Idag finns det ju ett rätt så stort utbud av spabad och utespa att välja på. Om du funderar på att skaffa dig ett eget, se till att fundera på var den ska stå. Det så att du köper rätt storlek på den. Även antalet personer som ska nyttja den är bra att ha med i beräkningen. Det eftersom det finns små spabad för två, så väl som det finns riktigt stora spabad där det får plats många. 

Olika spabad kan även komma med olika funktioner. Det kan vara allt från integrerad belysning till jetstrålar, massagestrålar, bubblor och annat. En del spabad passar bäst att ställas direkt på backe eller golv, andra kan sänkas ner i ett trädäck.

Ta hand om ditt spabad

När du väl köpt dig ditt spabad och ställt det på plats, så är det även bra att sköta om det på rätt sätt. Vattnet måste inte bytas jätteofta, det räcker oftast att göra det 2-4 gånger per år. I samband med vattenbyte är det bra att göra rent filter och rör. Ofta kommer det med bra instruktioner och föreskrifter vad som gäller för just ditt spabad och rengöring av det. 

Det är inte fel att ha ett eget spabad hemma, så slipper du åka iväg på spa. Du kan med ett eget utspa njuta när du vill!

27 Oct 2021