Min Gryning
Hajnal

Ett bekvämt hem är allt

Hemmet är vår borg, platsen där vi ska kunna koppla av, samla kraft och umgås med våra allra närmaste. Det måste kännas fint och bekvämt hemma för att man ska må bra och särskilt när man har små barn är just bekvämligheten a och o. Den som inte kan koppla av hemma utan hela tiden måste arbeta för att känna sig bekväm i sitt hem har inte lyckats med sitt upplägg. Vad menar jag då med ordet "bekväm"? Jo men saker som effektiv uppvärmning, bekväma sängar så att alla får sin sömn, ett kök med all utrustning man behöver och andra möbler som fyller de funktioner man är ute efter. Hemmet måste såklart också vara barnsäkrat så att man inte behöver oroa sig för allt hela tiden.

Golvvärme ger bästa värmen

När det gäller uppvärmning så är min storfavorit, särskilt när man har småbarn som kravlar och kryper sig fram, är golvvärme. Jag är så glad över att vi installerade det när vi renoverade hemma. Idag har vi golvvärme i nästan alla rum och det är en så himla skön värme... Men behöver aldrig oroa sig för att de små ska bli kalla när de kryper runt på golven.

Man kan köpa fördelaktiga golvvärmepaket och andra VVS-produkter på nätet för att få bättre deals. Det gjorde vi och vi är helnöjda.

Andra självklara saker att investera i när de små börjar ta sig fram för egen maskin är grindar, spisskydd och kontaktuttagsskydd.

12 Jan 2019