Min Gryning
Hajnal

Dags för en familjesemester

Jag har precis bokat in en familjesemester i Alperna. Det kommer att bli en resa med familjen till Alperna i februari nästa är det tänkt. Vi är en familj som gillar att åka skidor, men det har inte blivit så mycket av det på ett tag. Har varit ett par gånger i de svenska fjällen, på lite skidanläggningar, men vi har aldrig åkt till Alperna tillsammans. När jag var ung så var jag dock på en sån resa med ett kompisgäng. Det är ju fantastisk skidåkning i Alperna. Nu är det ju rätt ok även i Sverige, men Alperna är ändå Alperna.

Se över utrustning och kläder

Då barnen växer hela tiden så växer de ju ur både kläder och skidutrustning. Så ska se över hur det är med det vi har hemma. Kanske det är så att man ska satsa på att köpa lite nytt. En del saker kanske man även kan ge bort nu i julklapp. Annars är det en god idé att vänta in rean efter jul, så att man kan köpa det lite billigare. Föredrar själv att ha egen utrustning när det kommer till skidor. Vet att det går att hyra på många ställen. Men det känns bättre att använda sina egna saker. 

Ska bli kul med resa

Det ska bli skoj att åka på en familjesemester i Alperna. Förhoppningsvis kommer det bli mycket skidåkning men även att vi kanske kan hitta på flera andra roliga aktiviteter tillsammans. Det ser jag fram emot!

16 Dec 2018