Min Gryning
Hajnal

Då det är dags att renovera badrum

Har du ett gammalt badrum som har sett sina bästa dagar? Det är ofta ett stort företag att renovera dem. Ofta är det lättare att göra det på sommarhalvåret om man kan flytta ut och tvätta sig i havet, simhallen eller hos grannen. Nu för tiden pimpar vi ju både badrum och kök då och då. Det är bra för alla, och lyfter hela värdet på huset, eller lägenheten. Det mest populär är ju att ha både kakel och klinker i badrummen numera.

Välja lister viktigt

Oberoende vilket material man väljer att renovera badrummet i, behövs det riktigt bra lister som motverkar fukt och bevarar renoveringen för många år framåt. På profillagret.se finns det ett stort sortiment av tätningslister. Där kan du välja allt från ordinära gummilister, svampgummilister, cellgummilister och profillister. Svampgummilister är lister med en vattentät hinna som gör dem perfekta för användning på alla ställen som kommer i kontakt med vatten och har en otroligt bra tätning. Cellgummilisterna är den billigaste tätningslisten som har en öppen cellstruktur, som kanske inte är bäst vid vattenytor, men som duger att täta de flesta andra ställen. Till duschen finns det speciella duschlister med profil. Det innebär att du får lister med exakta mått som du behöver för din dusch. Alla har dessutom magnetisk dörrprofil.

E-handel billigt och lätt

På profillagret.se kan du i lugn och ro välja och vraka bland ett stort sortiment och fundera ut vilka lister som skulle passa just dig. Du har bättre pris, kan beställa hem i metervara, har full ångerrätt, tre års reklamationsrätt och 30 dagars kredit. Ska rekommenderas att profillisterna är bäst då du får perfekta lister som passar de mått du behöver och som garanterat ska hålla mot fukt i vattenytor. Listerna från profillagret.se har konkurrenskraftiga priser. Ofta vill man hålla nere priserna just på lister då renoveringar av badrum tenderar att bli ganska dyrt. Allt som är bra och billigt, smakar gott eller hur?

9 Jun 2017